неділя, 7 березня 2021 р.



Учні 11 класу підготували святкове привітання для жінок- педагогинь  з найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем -  8 Березня!











25 лютого 2021 року світова спільнота відзначає 150 років від дня народження великої української поетеси і драматурга - Лариси Петрівна Косач-Квітки, відомої світові під іменем Лесі Українки. Вона одна з найвизначніших постатей в історії національної культури та належить до того неширокого кола геніальних особистостей, що своїм талантом і звитяжною працею підносять і звеличують дух народу, до якого належать, відкривають йому ширші горизонти буття, дають поштовх до повноцінного самовідчуття і розвитку.
З метою належного вшанування імені української письменниці Лесі Українки та відзначення 150-річчя з дня її народження, у ліцеї було проведено ряд заходів.
Учні 5-7 класів взяли участь у літературних читаннях «У сузір’ї Лесиних творів», де переглядали відео про життя та творчість, а також декламували улюблені вірші письменниці. Учні старших класів відвідали літературно-музичну композицію «Нескорена українська душа», де дізналися багато цікавих фактів з життя Лесі Українки. Усі учні ліцею активно взяли участь у інтернет-флешмобі «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…», ініційованому лідерами учнівського самоврядування. Також у шкільній бібліотеці була представлена добірка творів «Акорди життя і творчості Лесі Українки» та виставка дитячих малюнків за мотивами творів письменниці.
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=5bqfIECfXm8
https://www.youtube.com/watch?v=8xDxBibQtWk&t=3s





























































Немає коментарів:

Дописати коментар